Ihanaa... Tänään olin kavereiden kanssa matkoilla toisessa kaupungissa, jossa kävimme myös kahdessa näyttelyssä; eilen olin katsomassa Ylioppilasteatterin Tunne-Detoxia; sunnuntaina lueskelin; lauantaina tutustuin Villipuutarha-kahvilaan ja Siltanen-baariin (ja aiemmin päivällä lueskelin); perjantaina taas olin Vanhankaupungin lahdella Kuningassoundissa (ja lueskelin).

Kaikki paitsi kirjan lukeminen oikeastaan kavereiden ansiosta.:) Uskomatonta, miten ennen niin aktiivisesta henkilöstä eli musta on tullutkin niin flegmaattinen nykyään. (Toivotaan, että syksyn tulo normalisoi tilannetta...)

Ja huomenna sitten risteilylle ja Ruotsiin, hiphei! :yes:

------------------------------

Tunne-Detox-näytelmässä oli ainakin kylliksi semioottisia tarjoumia, joista kirjoitin pari päivää sitten... Kunhan väliajasta selviää, näytelmä osoittautuu mielestäni yllättävän antoisaksi ja sulateltavaksi. Hieman työtä se kuitenkin katsojalta vaatii.

Kirjoitukseni perusteella JokuIhminen nappasi blogissaan ansiokkaasti tarjouman suomalaisten tutkijoiden määritelmän käyttöönsä.

Jotten olisi Gibson-sekaannuksesta vastuussa, tähdennän, että käyttötapa ei tietääkseni vastaa affordanssin alkuperäistä merkitystä, mutta inspiroivan monivivahteisella käsitteellä on selvästi runsaasti erilaisia käyttöpotentiaaleja.

:)) :wave: